Μουνάφο: «Με δουλειά μπορούμε να το ξεπεράσουμε»

Σκασμένος ήταν ο υπαρχηγός του Αστέρα, Χουάν Μουνάφο, μετά την νέα ήττα των Αρκάδων, αυτή τη φορά μέσα στην Τρίπολη από την Ξάνθη, έδειξε όμως σίγουρος ότι με σκληρή δουλεία τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν..

«Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη δικαιολογία. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, αλλά για ένα κλικ δεν τα καταφέρνουμε. Δεν πάει η μπάλα μέσα, αλλά φταίμε σίγουρα εμείς. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κι αφήσαμε χώρο. Η Ξάνθη είχε υπομονή, περίμενε 2-3 φάσεις για το γκολ και της βγήκε. Πρέπει να ρίξουμε πολύ δουλειά και να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά. Ο κόσμος έδειξε ότι δεν είναι ευχαριστημένος, Ούτε εμείς είμαστε, όμως η γκρίνια δεν βοηθά. Πρέπει να βάλουμε την εμπειρία μας και να ξεπεράσουμε την κατάσταση. Με δουλειά μπορούμε να το ξεπεράσουμε», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.

Και συνέχισε.  «Σίγουρα η χρονιά φέτος δεν θα είναι σαν την περσινή. Για εμάς δεν είναι τίποτα εύκολο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχουμε άγχος ότι θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε πιο πολύ από ποτέ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο από 30 λεπτά, όπως σήμερα». Για τον ίδιο και το ρεκόρ συμμετοχών που έκανε είπε πως  «όταν έρχεσαι περιμένεις πάντα τα πράγματα να πάνε καλά. Είμαι στον τέταρτό μου χρόνο στον Αστέρα. Τα τρία προηγούμενα πήγαν πολύ καλά και είμαι χαρούμενος. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά εμείς οι εμπειρότεροι πρέπει να προσπαθήσουμε για να ανακάμψει η ομάδα. Έχω περάσει αρκετές χρονιές εδώ. Νιώθω σαν να είμαι λίγο από την Ελλάδα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *