Παντελίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων και στάθηκε στο ότι η ομάδα δεν πρέπει να απογοητευτεί αλλά να πεισμώσει..

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Περιμέναμε τώρα που άλλαξε το πρόγραμμα να μαζέψουμε βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Σ’ένα παιχνίδι που μπορεί να είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, με όχι καλές προϋποθέσεις γιατί ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις μας και εξακολουθήσαμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.Ότι δεν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμαστε άστοχοι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα και σαν επιστέγασμα ήρθε το γκολ της Ξάνθης. Ασφαλώς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι κάτι που μας πληγώνει αλλά δεν μας απογοητεύει», είπε αρχικά.

Για το τι πρέπει  να αλλάξει άμεσα για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται: «Να προετοιμαζόμαστε καλύτερα, να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ασφαλώς πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα είχαμε 9 τελικές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος μια ή δύο. Πρέπει να μας πεισμώσει το σημερινό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *