Βασιλειάδης: «Κανονικά η αναδιάρθρωση»

Δεδομένη είναι η αναδιάρθρωση σύμφωνα με όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο «News 247».

Ο Υφυπουργός απέρριψε κάθε ενδεχόμενο μη υλοποίησης της αναδιάρθρωησης ενώ στάθηκε και στο θέμα των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τονίζοντας ότι δεν μπορούν να αλλάζουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Οι δηλώσεις του:

«Η αναδιάρθρωση του πρωταθλημάτων έχει «κλειδώσει» από το καλοκαίρι και προβλέπεται τόσο στις προκηρύξεις της Super League και της FootballLeague, όσο και στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι ομάδες με την ΕΡΤ. Σε ό,τι έχει να κάνει με την τροπολογία που αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ψηφιστεί, αυτή έρχεται απλά για να ρυθμίσει το νέο τοπίο και νομοθετικά. Πρέπει να καταστεί σαφές αυτό, η τροπολογία δεν αποτελεί προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση, αλλά την τελική ενέργεια για να συμβαδίζουν τα νέα δεδομένα με το νόμο.

Θα πρέπει να γίνει ακόμη σαφές ότι στην τροπολογία δεν ορίζεται αριθμός ομάδων, αλλά η δομή των πρωταθλημάτων. Ως εκ τούτου οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να προχωρήσουν με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και όσοι επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτα, να πάψουν να προπαγανδίζουν θεωρίες συνομωσίας, καθώς η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει όπως έχει προβλεφθεί εξ αρχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *