τασουλης_αστερας

Τασουλής: «Αφιερωμένο στο ιατρικό τιμ» (vid)

Ο Χρίστος Τασουλής παρέλαβε το βραβείο για το Best Goal της 9ης αγωνιστικής για την γκολάρα κόντρα στη Λαμία. Ο αριστερός μπακ δήλωσε πως το βραβείο είναι αφιερωμένο στο ιατρικό τιμ του Αστέρα..!!

Οι δηλώσεις του προέδρου, Γιώργου Μποροβήλου, που βράβευσε τον παίκτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύω τον Τασουλή διότι είναι ένα παιδί δικό μας. Ένα παιδί από την Αρκαδία, ένα παιδί το οποίο είχε πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο και απέδειξε ότι έχει ψυχικό σθένος γιατί το γεγονός ότι είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι γνωστό και δεν μπαίνει στη κρίση κανενός. Από εκεί και πέρα χαιρόμαστε που γύρισε υγιής και χαιρόμαστε που έχει τον τρόπο να βοηθάει την ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει ο Αστέρας να κατακτήσει τους στόχους του»

Οι δηλώσεις του Χρίστου:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για εμένα. Συνδυάστηκε με μία νίκη για την ομάδα μου, οπότε αυτό κρατάμε και προχωράμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω στο ιατρικό τιμ του Αστέρα και κυρίως στον Γιώργο Πριόνα που ήταν κάθε μέρα από πάνω μου, όταν είχα πρόβλημα τραυματισμού. Γιατί ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο έμεινα εκτός και αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους για να με υποστηρίξουν στα δύσκολα, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ να κρατάω αυτό το βραβείο ή να λέμε οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα, αυτό το βραβείο δεν μπορεί να συναγωνιστεί καμία στιγμή μου στο γήπεδο, δεν μπορεί να συγκριθεί με χρήματα, με τίποτα».

Για τον κόσμο που τον ψήφισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι μία ηθική ικανοποίηση γιατί όταν δεν επιλέγει ένας άνθρωπος να στο δώσει και το επιλέγει ο κόσμος με μία ψηφοφορία είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία»

Για το αν το βραβείο είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην καριέρα του:

«Νομίζω την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη το γεγονός ότι προηγείται μία πολύ κακή στιγμή πριν. Μία αποχή ενάμιση χρόνου από επίσημα παιχνίδια και αυτό της δίνει τη μεγαλύτερη αξία απ’ ότι θα είχε αν γινόταν σε μία φυσιολογική ροή».

Leave a Reply